+ VLOŽIT NABÍDKU
Pronájem bytu 1kk 30m2 pro 1-2 osoby
SOUKROMÝ MAJITEL BYTU

Pronájem bytu Praha pro studenty v lokalitě Praha 15

? Cena pronájmu: 14 500 Kč/měsíc 14500
KONTAKTUJ INZERENTA

Uvedená cena je za celý byt pro 2 osoby. Víte, jak se vyvarovat podvodným nabídkám?

Dostupné od: 15. 2. 2020
Nabízeno: 2 místa
Výše kauce: 13 660 Kč
Poslední aktualizace: 11. 2. 2020
Min. délka smlouvy: 12 měsíců

Nabízím k pronájmu kompletně zařízený byt 1+kk o velikosti 30m2, Praha 15 - Hostivař. Byt se nachází v 7. NP revitalizovaného panelového domu. Dispozice bytu: obývací pokoj, oddělená kuchyně, předsíň, koupelna s vanou, oddělené WC a kóje na patře. Byt má plastová okna vybavená žaluziemi, zabudovaný venkovní sušák na prádlo, na podlahách PVC, zrenovované umakartové jádro. Byt je vybaven pračkou,sporákem, lednicí, mikrovlnnou troubou, v předsíni a pokoji jsou vestavěné skříně a dále obývací stěna, jídelní stůl se židlemi a psací stůl s židlí. V okolí je veškerá občanská vybavenost, MHD 100 m od domu s dobrou dostupností na metro (7 min na Opatov či 11 min na Skalka. Supermarket 50 m od domu, lesopark Hostivař cca 5 min chůze, OC Hostivař 1 km od domu. Parkování před domem je bez omezení. Vhodné pro 1-2 osoby, pouze nekuřáci a bez zvířat. Cena: 11 000,- Kč + poplatky 2660 Kč (pro jednu osobu, v případě dvou osob 3500). Vratná kauce ve výši jednoho nájmu.

Fully furnished apartment for rent1 + kk sized 30 m2, Prague 15 - Hostivar. The apartment is located on the 7th floor of a revitalized panel house. The layout of the apartment: living room, separate kitchen, hallway, bathroom with tub, separate toilet and cubicle on the floor. The apartment has plastic windows equipped with blinds, built-in outdoor clothes dryer, PVC floors, renovated formica core. The apartment is equipped with a washing machine, stove, fridge, microwave, in the hall and room are built-in wardrobes and living room, dining table with chairs and desk with chair. There are all civic amenities, public transport 100 m from the house with good access to the metro (7 min to Opatov or 11 min to Skalka. Supermarket 50 m from the house, forest park Hostivar about 5 min walk, shopping center Hostivar 1 km from the house. suitable for 1-2 persons, only non-smokers and no animals Price: 11 000, - CZK + utilities 2660 CZK (for one person, in case of two persons 3500 CZK). Refundable deposit of one rent.

Koupelna

Pračka
Sprcha
Vana
WC

Kuchyně

Lednice
Jídelní stůl
Mikrovlnka
Sklenice
Nádobí
Sporák
Příbory

Ostatní

Vířivka (whirlpool)
Bazén
Terasa/balkon
Internet
Gauč
TV
Klimatizace
Garáž
Výtah
Povoleno zvíře
Postele
Skříň/komoda
Bezbariérový přístup

Dustupné služby v budově

Bar
Restaurace
Úschovna zavazadel
Recepce
Wellness
Sauna
Doktor
Kadeřnictví
Masáže
Prádelna
Vstupní hala

Vzdálenosti k okolním místům

Parkoviště 0 min
MHD 1 min
MHD noční 1 min
Potraviny 1 min
Bar 5 min
Restaurace 5 min
Pošta 5 min
Ložnice
Obývací pokoj
Koupelna s WC
Samostatná kuchyně
Předsíň
Šatna
Aleš Suk
Napiš něco o sobě a kontaktuj inzerenta
E-mail: skrytý   ověřený email
Zobrazit e-mail
? Cena pronájmu: 14 500 Kč/měsíc
Víte, jak se vyvarovat podvodným nabídkám?
Chceš majitele kontaktovat přímo na jeho e-mail? Zobrazit kontakty.

Tento text uložíme do tvého profilu a zobrazíme ho všem majitelům, které budeš kontaktovat.
ODESLAT

Pro odeslání zprávy je nutné být přihlášen, aby inzerent věděl, kdo mu píše a také aby ti mohl odpovědět. Pomocí následujícího formuláře se přihlaš a nebo si u nás vytvoř nový účet. A nemusíš se bát, napsanou zprávu ti nesmažeme.

Nemáš ještě účet?


Máš už u nás účet?

Zapomněli jste heslo?