+ VLOŽIT NABÍDKU
Omlouváme se, ale tato nabídka už není aktivní.
Podívejte se na jiné nabídky z kategorie
Spolubydlení Praha
Spolubydlení celý pokoj, Praha - Karlín
STUDENT

Spolubydlení Praha pro studenty v lokalitě Praha 8

? Cena pronájmu: 15 000 Kč/os./měsíc 15000

Víte, jak se vyvarovat podvodným nabídkám?

Plocha: 73 m2
Dostupné od: 18. 11. 2019
Nabízeno: 1 místo
Celkem míst v pokoji: 1 místo
Průchozí pokoj: Ne
Výše kauce: 30 000 Kč
Poslední aktualizace: 8. 11. 2019
Min. délka smlouvy: 6 měsíců

The English version is below the Czech description…

K dlouhodobému pronájmu nabízím velký neprůchozí pokoj (22,3 m²) v bytě 3+1 (72,9 m²) s okny orientovanými na sever do klidné slepé ulice. Byt se nachází na skvělé adrese na rozhraní Nového Města s Karlínem ve 3. patře původní bytové zástavby. Pokud ovšem nejste příznivcem běhu do schodů, nemusíte se ničeho obávat, k dispozici je i zcela nový výtah.

Byt má dispozici:
- 3 neprůchozích ložnic, kdy jednu z ložnic obývám já a zbylé dvě nabízím k pronájmu,
- prostorné předsíně (12,2 m²), kde je umístěna velká vestavěná skříň a botníky,
- dále kuchyně vybavené sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, lednicí, myčkou a moderní kuchyňskou linkou, kterou by vám mohl závidět i Radek Kašpárek z Fieldu,
- koupelny s prostornou vanou, umyvadlem a pračkou,
- a samostatné toalety.
Prosím berte na vědomí, že fotky byly pořízeny ještě s nábytkem s původními nájemníky, proto nejsou zcela aktuální (a nemusíte se bát dětského vybavení). Zde nabízená velká ložnice je v tuto chvíli tedy vybavena pouze pohodlnou rozkládací sedačkou, na které můžete lenošit nebo trávit volné chvilky sledováním filmů na internetu. Nicméně pokoj lze pře/dovybavit dle vzájemné dohody a vašich potřeb stejně jako zvažuji celkové dovybavení bytu.

Velký pokoj je ideální pro mladého pracujícího či studujícího člověka, případně pár, který nebude mít domácí zvíře ani kouřit, ale ocení blízkost skvělých restaurací, hospůdek a barů, případně parků a ostrova Štvanice, kde se dá jít protáhnout tělo, jen tak posedět nebo i grilovat s přáteli. Pokud máte rádi pohyb, nedaleko je cyklostezka podél Vltavy vhodná i k běhu či vrch Vítkov, ideální pro dlouhé procházky, projížďky na kole a výhledy na Prahu. Pokud si budete chtít zajet do úplného centra města, které je vzdálené sotva 10 minut líné chůze, určitě se vám bude líbit stanice tramvají a metra Florenc (trasy B a C), která je hned za rohem a zajišťuje skvělou dopravní dostupnost do celé Prahy. V případě zvolení opačného směru, ven z města, je doslova za rohem autobusové nádraží Praha Florenc a nedaleko jsou i vlakové Masarykovo a Hlavní nádraží. Pro majitele aut, je možnost parkování přímo na ulici pod okny bytu (modrá zóna). Pro čerstvé pečivo, uzeniny či zeleninu lze pak vyrazit do supermarketů Billa či Albert nacházející se přímo u stanice metra či některého ze specializovaných obchůdků v blízkém okolí.

Termíny prohlídek stejně jako nastěhování jsou možné dle domluvy od pondělí 18.11. Smlouva se uzavírá na jeden rok, s možností prodloužení při oboustranné spokojenosti. Vratná kauce je stanovena na dva měsíční nájmy (celkem 30 000 Kč). V bytě je možné mít přihlášeno trvalé bydliště. Byt je vytápěn centrálním rozvodem tepla. Celkové náklady na nájem, včetně elektřiny, tepla, vody, internetu i poplatků na společné prostory v domě, vás dohromady vyjdou na 15 000 Kč/měsíčně. Vše je zapsáno na pronajímatele, tedy mne.

---

I offer a large bedroom (22.3 m²) for long-term lease in an apartment with three separate bedrooms, kitchen, bathroom, toilet and hall (total floor area of 72.9 m²). The offered bedroom has windows oriented to the north into a quiet dead-end street. The apartment is located on the third floor on an excellent address on the borderline of New Town and Karlín quarters. If you are not a fan of up the stairs run, there is a brand new elevator in the building.

Flat disposition:
- three separate bedrooms, one of which is inhabited by me and the other two are offered for rent,
- spacious hall (12.2 m2) with a large built-in wardrobe and shoe cabinets,
- state-of-the-art kitchen equipped with glass-ceramic cooktop panel, electric oven, refrigerator, and dishwasher that even Gordon Ramsey would envy,
- bathroom with large bathtub, wash-basin, and washing machine,
- and a separate toilet.
Please note that the photos were taken with furniture of the previous tenants. Therefore they are not entirely up to date (so you do not have to fear the childish equipment). The large bedroom is currently equipped solely with a cozy folding sofa, where you can rest or spend your free time watching movies on the internet. Nevertheless, the bedroom can be fitted with furniture based on our mutual agreement and your requirements as well as I am considering refurnishment of the apartment.

The large bedroom is ideal for young working person, student, eventually couple, that does not have a pet or smoke and appreciate the proximity of exquisite restaurants, pubs, and bars as well as parks and Štvanice island, where you can stretch your body, enjoy sunshine or hold a grill party with friends. If you like sports and exercise in general, there is a nearby bicycle path along the Vltava river suitable also for jogging. Close on the opposite side side there is Vítkov hill, which is an ideal lookout point suitable for long walks and bike rides. If you wish to go to the very center part of the city, which is located barely 10 mins. of lazy walk, you might value tram and subway (routes B & C) station Florenc that is just around a corner and provides superb transport connection into the entire city. In case you decide to take the opposite direction out of the city, bus station Praha Florenc, and Masaryk and Main train stations are nearby. For car owners, there is an option of on-street parking (so-called blue-zone) just below the apartment windows. You can get fresh pastry, sausages or vegetables in the nearby Billa or Alber supermarkets located right next to the subway station or in one of many specialized shops located in the near neighbor.

Tours of the apartment, as well as move-in dates, are available based on mutual agreement starting Monday, November 18th. Lease agreement is valid for one year with an option of extension in case of mutual satisfaction with the flatmate agreement. Refundable deposit is set at two monthly rents (in total 30,000 CZK). It is possible to have a permanent residence registered in the apartment. The apartment is heated by central heat distribution. Total rent, including energy, heating, water, internet, and all fees for common areas in the building is 15,000 CZK per month. All costs are registered to the landlord, i.e. me.

Koupelna

Pračka
Sprcha
Vana
WC

Kuchyně

Lednice
Jídelní stůl
Mikrovlnka
Sklenice
Nádobí
Sporák
Příbory

Ostatní

Vířivka (whirlpool)
Bazén
Terasa/balkon
Internet
Gauč
TV
Klimatizace
Garáž
Výtah
Povoleno zvíře
Postele
Skříň/komoda
Bezbariérový přístup

Dustupné služby v budově

Bar
Restaurace
Úschovna zavazadel
Recepce
Wellness
Sauna
Doktor
Kadeřnictví
Masáže
Prádelna
Vstupní hala

Vzdálenosti k okolním místům

Parkoviště 1 min
MHD 1 min
MHD noční 1 min
Potraviny 1 min
Hlavní nádraží 10 min
Bar 1 min
Restaurace 1 min
Disco 10 min
Pošta 10 min
Ložnice (3×)
Koupelna bez WC
WC
Samostatná kuchyně
Předsíň

Omlouváme se, ale tato nabídka už není aktivní.
Podívejte se na jiné nabídky z kategorie
Spolubydlení Praha